Gość
W dzisiejszych czasach gry MMORPG budzą nie mniej kontrowersji, co przyjemności z samej gry. W Chinach opracowuje się nowe prawo, które ma ograniczyć dostęp do tego typu gier, gdyż mają one niezwykle silny wpływ na psychikę graczy i uzależniają do tego stopnia, że zdarzają się przypadki, w których gracze nie odchodzili od komputerów przez długi czas i umierali z powodu wycieńczenia. Dość głośny w Polsce był przypadek pewnego gracza Tibii, któremu matka, zaniepokojona dłuższym nieodstępowaniem syna od komputera, wyłączyła komputer z sieci, co spowodowało śmierć bohatera. Gracz tak się zdenerwował, że zaatakował matkę krzesłem
Przyjaciel
ty sie nie smiej tylko powinienes płakac nad losem takich ludzi :?to jest chore aby zaatakowac matke krzesłem za wyłaczenie kompa. Ciekawe co by zrobił jak by mu dostep do neta odciał dostawca tegoż dobra A swoja drogą to ciekawe ile osób na naszym uni jest uzależnionych od Ogame??
Edit:
z drugiej strony ciekawe kim jest ten kurator, który sie tutaj wypowiedział?? Czy on naprawde jest tym za kogo sie podaje?? A moze po prostu ktoś zrobił sobie głupi dowcip?? Naprawde ciekawe...
Ostatnio edytowany przez Semeur Ravage (2006-11-21 16:11:22)
Przyjaciel
moze jest on członkiem trójek wysyłanych przez ministra edukacji w celu oszacowania polskiego szkolnictwa i polskiej młodziezy
Ostatnio edytowany przez arkadia (2006-11-22 18:24:31)
Ja też wiem i za głupie zabawy i nabijanie postów chyba zablokuje IP
Przyjaciel
blokuj go, blokuj ****
(to miejsce ogólnie dostępne więc proszę o kulturę wypowiedzi)